PRODUCT1}

IZMAEL.eu Hybrid Armor pouzdro pro Samsung Galaxy Z Flip5 růžová

Vynikající IZMAEL.eu Hybrid Armor pouzdro pro Samsung Galaxy Z Flip5 růžová od populární značky výhodně za 353 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
353 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Pancéřové pouzdro Hybrid Armor Camshield pro Samsung Galaxy Z Flip5 Pancéřové pouzdro ze série Hybrid Armor Camshield je vyrobeno z termoplastického a odolného materiálu, který vzhledem imituje ocel. Kryt přiléhá k zařízení a dokonale chrání telefon před poškozením pádem nebo poškrábáním (například klíči v kapse). Pouzdro má posuvný kryt pro zadní fotoaparát. Díky němu je sklo fotoaparátu chráněno proti poškrábání. Existuje také další výhoda pro lidi, kteří si cení soukromí a bezpečnost svých údajů. Krytá kamera zabraňuje přístupu k nahrávání videa, pokud někdo získá vzdálený přístup k telefonu a zapne pohled z hlavní kamery. Zvýšené okraje kolem displeje jej chrání před poškrábáním, když jej položíte na rovný povrch. Má zabudovaný kovový kroužek, který umožňuje pohodlné používání telefonu jednou rukou a slouží také jako stojan. Vestavná kovová deska umožňuje připevnění na magnetické držáky do auta. Má citlivá tlačítka a výřezy portů. Ideální pro lidi, kteří si cení stylu, kvality a chtějí o své zařízení pečovat. Specifikace: Série: Hybrid Armor Camshield Materiál: TPU, PC Černá: [barva] Nejdůležitější výhody pouzdra Hybrid Armor Camshield: Chrání před poškrábáním. Konstrukce skříně je vyrobena ze dvou odolných materiálů: TPU a PC Odolné vůči účinkům pádů díky umístění airbagů v rozích Kryt fotoaparátu chrání objektiv vašeho telefonu a vaše soukromí. Dokonale výřezy podle tvaru telefonu. Neblokuje přístup k tlačítkům, reproduktorům ani nabíjecímu portu Ještě větší pohodlí při používání. Vestavěný kovový prsten, který se otáčí o celých 360 stupňů, umožňuje bezpečné uchopení a pohodlné sledování filmů nebo procházení internetu. Samsung Galaxy Z Flip5Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu IZMAEL.eu Hybrid Armor pouzdro pro Samsung Galaxy Z Flip5 růžová

    • Výrobce: IZMAEL.eu
    • Cena: 353 Kč
    • Barva: Růžová
    • určení: unisex
    • Značka telefonu: Samsung
    • Model telefonu: Galaxy Z Flip5

Podobné produkty

366 Kč

IZMAEL.eu Hybrid Armor pouzdro pro Samsung Galaxy Z Flip5 růžová

Další produkty od výrobce

IZMAEL.eu

IZMAEL.eu Hybrid Armor pouzdro pro Samsung Galaxy Z Flip5 růžová oblíbené značky IZMAEL.eu - tento artikl je v tuhle chvíli v časově omezené akci za 353 Kč. Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba